Oplevelser

Der er nogle ting man må se: 

Forslag nr 1: Heldagstur

Kør nordpå ad motorvejen ca 60.km til underholdningsparken ”Terra Mitica”, der beskriver de forskellige middelhavs kulturer, åbner kl 10. Og egen indkørsel fra motorvejen mod Benidorm. Efter nogle timer der, køres ind i landet mod ”Guadalest”. På Hjemturen køres ad den gl. vej mod Calossa, I bymidten er der en rundkørsel hvor I kører mod ”Fuentes Algar”. Kør helt frem til indgangen hvor der er betalings P-Plads. Herefter køres tilbage til Calossa, og vi foreslår at tilbringe aftenen i Altea eller den gl. del af Benidorm.

 

Forslag nr 2: Borgtur ind i landet.

Kør ad motorvejen mod Madrid, efter Novelda ligger borgen i Mola med kirken i Gaudi Stil. Borgen i Sax har indgang fra bagsiden, men borgen i Villena er bedre eller tag til Biar ,8 km øst for Villena, og oplev forskellen i vegatationerne.  Biar er en meget sød gl. Spansk borg by, ligeledes er Vasalla en god by med både borg og fin Pizza restaurant.

Forslag nr 3:

Tur til (Elx) Elche ca 12 km mod nord. Ca 10 km herfra og ca 2 km før Elche kan man se Alcudia med udgravningen fra det tidlige Elche (Jllici) grundlagt af de gl. Fônnikere. Her er damen fra Elche hun er ca. 3000 år gammel.  Elche  er hovedstaden i amtet, hvortil vi hører og palmeparken bør ses, det er  verdens største med mere end 22.000 palmer.

Forslag nr 4:

Tur til Alicante og se borgen Santa Barbara, det er en oplevelse. 180m over havet, man kan køre derop, det er gratis at parkere, men det kan være lidt svært at finde vejen, specielt når man kommer fra La Marina, men parker blot ved havnen, og spadser af deres flotte rambla, så kommer I til Borgen ved at blive på promenaden og pludselig kan i på Jeres venstre side se en land tunnel, den fører til en elevator, man kan tage de 180m op på borgen. Besøg evt. de 2 store stormagasiner El Corde Englaise de ligger oppe i byen på hovedgaden.

Forslag nr 5:

Tur til Cartagena og Mar Menor landevej 332 direkte syd, se evt. Cap Tinoso syd for Cartagene. 

Rigtig god fornøjelse. 

Britta & Per