Informationer

Lidt praktiske informationer:

 Prisen for leje af huset er flg.:

  • 2 personer betaler 350,- euro pr uge,
  • 3 betaler 450,
  • – men er der flere end 3 personer i huset ( der kan være 6 personer) er prisen  125,- euro pr. person pr. uge.
  • Børn under 12  halv pris.
  • Slutrengøring 60 euro som lægges på spisebordet, så kommer hun og vasker og gør rent efter dem der har været her.

Beløbet for leje af huset bedes overført til Bankinter i La Marina med angivelse af navn. 

Den halve leje ved bestilling, og resten 14 dage før I skal af sted.

IBAN NR. ES 2201 2806 5712 0100 0116 17 ( uden mellemrum) 

SWIFT Code: BKBKESMM 

eller 

Danske Bank reg nr 3193 konto 3192027241

Husk at skrive jeres navn som tekst.

Hvis I skal leje bil, kan vi anbefale Lara cars. www.Laracars.com, de leverer bilen i lufthavnen og der afleverer I den også igen, vi hjælper jer gerne med bestilling. Den pris Lara Cars tager er prisen, der kommer ikke nogle overraskelser, den er fuld forsikret, det eneste den ikke dækker er, bøder og ødelagte dæk.

For at få dynerne til vores seng, vi sover i det store værelse i stueetagen, skal I, i benenden løfte sengen op. Men tjek først at vi ikke har redt sengen i forvejen. Der er en strop, hiv op i den og hele sengen løftes, der ligger dynerne.  I de andre 2 værelser står sorte poser m/dyner, vær venlig at lægge det tilbage i poserne efter brug.

Der er kaffe i huset, men ellers køber man en rigtig god  kaffe i Lidl ”Arabia Gold” den koster ca 3.60 euro for 500g. 3 kaffe mål svarer til en fuld kande kaffe i normal styrke.

Der er 2 vandhaner ved køkkenvasken, den til højre er drikkevand, den til venstre er til alt andet, så I behøver ikke mere at købe vandet, da vi har fået sat filter op.

Når/Hvis I bruger vaskemaskinen, så er der vaskepulver og skyllemiddel, det står oppe i bryggerset på taget. Brug kun tørretumbler hvis det er strengt nødvendigt.

Vi har ingen skraldespande, I afleverer skraldet i de to containere der står næsten lige udenfor lågen til venstre.

Strømmen er i skabet på trappen op til første sal, den orange knap nr 1 fra højre er et stik der slår fra, og derfor skal aktiveres igen. I skal ikke slukke for strømmen når i rejser.

Vandet åbnes i badeværelset i stuen, det er den der sidder bag døren på væggen ind mod værelset med sovesofaen. Men tjek først om der er åbnet for vandet.

I det lille skab der hænger på trappen til første sal, der finder I nøglen til Poolen, den bedes I passe på, da det er en speciel nøgle og er dyr at erstatte, samt nøglen til vores postkasse, postkasser er også ved poolen, det er nr 4. Hvis I vil have ulejlighed med at tømme den og lægge posten på den lille kommode i soveværelset, så vil vi være meget taknemlige.

I skabet i værelset med sovesofaen, ligger diverse hynder til stolene, venligst læg dem tilbage når I rejser. I det værelse står der også 2 ekstra stole til spisebordet.

I skabet under fjernsynet ligger der duge til spisebordet, samt servietter og lys.

De to stole der står nedenfor terrassen må ikke tages med til stranden, de er beregnet til at stå nedenfor trappen ved det runde bord.

Gitteret på første sal kan åbnes helt, husk at tage skinnen op fra bunden af dør trinnet, så svinger I døren ud.

Når I forlader huset for at rejse hjem, så lås venligst alle yderdøre også lågen.

I den nederste skuffe under fjernsynet ligger der kort og andet materiale om området, det ligger der for Jeres skyld, bare husk at lægge det tilbage inden I rejser hjem.

Der er internet og dansk tv i huset.

Er der noget i er i tvivl om kan I altid ringe til os, +45  61683163.

Der er marked i byen hver torsdag, og det er et lokalt marked, det ligger i starten af Calle Madrid på den store parkeringsplads. På køleskabet hænger en seddel med de forskellige markeder. Lørdag er der marked ved Lidl.

Lørdag er der også marked i Santa Pola, der er kæmpestort, og kan kombineres med en tur til fiskeauktion nede i havnen. Og onsdag er det i Guardamar.

Venligst lad stolene der står nede blive hjemme, det er IKKE strandstole.

VI håber I må nyde opholdet i Casa Dahl og ønsker Jer en rigtig god ferie.

Britta & Per Dahl